Nytårsmenu 2024

Pocheret torsk i lameller

med ramsløg, porrer og syrnet

  1. Placér torskemosaikken midt på tallerkenen
  2. Læg de komprimerede agurker op langs torsken
  3. Top 3 toppe af porrer i strimler
  4. Hæld den syrlige fløde rundt om
  5. Lun evt. brødet til retten
 

Rimmet kammusling

med syltet pære, salturt, citursemulsion og citrusurteolie

  1. Flyt kammuslinge/pæreskiverne over på tallerken med en bred paletkniv
  2. Læg salturt på toppen
  3. Sprøjt 3 små toppe af citrusemulsion
  4. Hæld olie/citrus dressingen over anretningen, sørg for at røre godt rundt imens
 

Farseret vagtel

med timiankartoffel, syltede bær, bønnesauté og vagtelsauce

  1. Sæt bakken med vagtel og kartoffel i ovnen 12 min 200 gr. varmluft
  2. Efter 4 min. sæt bakken med bønnesautéen ind i ovnen (8 min)
  3. Lun saucen i en kasserolle
  4. Anret vagtel, kartoffel og bønner. Slut af med brombærsylt og sauce
  5. Top op med timian
 

Chokoladedrøm

med hindbær og pistacieparfait

  1. Placer chokoladedrømmen på tallerkenen
  2. Sprøjt små toppe af hindbærgel ved siden af
  3. Drys crumblemix på tallerkenen og læg isægget på
 

Oste fra Arla Unika (tilkøb)

med portvinsglaserede nødder og knækbrød

  1. Efterglød, økologisk fastost på komælk, der fremstilles på Tistrup Mejeri.
  2. Troldhede Ask, en nyfortolkning af den fynske rygeost. Hvidskimmelost på komælk, fra Troldhede Mejeri.
  3. Rød Løber, er en blød rødkitost fra Arla Unika, fremstillet på Gjesing Mejeri.
  4. Sølvræv, er en cremet, fyldig blåskimmelost tilsat en anelse fåremælk, der fremstillet på Gjesing Mejeri.