Nytårsmenu 2024
Pocheret torsk i lameller
med ramsløg, porrer og syrnet
- Placér torskemosaikken midt på tallerkenen
- Læg de komprimerede agurker op langs torsken
- Top 3 toppe af porrer i strimler
- Hæld den syrlige fløde rundt om
- Lun evt. brødet til retten
|
|
|
|
Rimmet kammusling
med syltet pære, salturt, citursemulsion og citrusurteolie
- Flyt kammuslinge/pæreskiverne over på tallerken med en bred paletkniv
- Læg salturt på toppen
- Sprøjt 3 små toppe af citrusemulsion
- Hæld olie/citrus dressingen over anretningen, sørg for at røre godt rundt imens
|
|
|
|
Farseret vagtel
med timiankartoffel, syltede bær, bønnesauté og vagtelsauce
- Sæt bakken med vagtel og kartoffel i ovnen 12 min 200 gr. varmluft
- Efter 4 min. sæt bakken med bønnesautéen ind i ovnen (8 min)
- Lun saucen i en kasserolle
- Anret vagtel, kartoffel og bønner. Slut af med brombærsylt og sauce
- Top op med timian
|
|
|
|
Chokoladedrøm
med hindbær og pistacieparfait
- Placer chokoladedrømmen på tallerkenen
- Sprøjt små toppe af hindbærgel ved siden af
- Drys crumblemix på tallerkenen og læg isægget på
|
|
|
|
Oste fra Arla Unika (tilkøb)
med portvinsglaserede nødder og knækbrød
- Efterglød, økologisk fastost på komælk, der fremstilles på Tistrup Mejeri.
- Troldhede Ask, en nyfortolkning af den fynske rygeost. Hvidskimmelost på komælk, fra Troldhede Mejeri.
- Rød Løber, er en blød rødkitost fra Arla Unika, fremstillet på Gjesing Mejeri.
- Sølvræv, er en cremet, fyldig blåskimmelost tilsat en anelse fåremælk, der fremstillet på Gjesing Mejeri.
|
|
|
|